dissabte, 5 de gener del 2013

Jugar i aprendre


Treballar amb en Jordi és un joc constant. Li agraden les grues, els trens, els cotxes, les pales, els cables, els treballs de la terra i tot allò que sigui manual. És un gran observador i imitador. Però quan veu a les seves germanes treballar, pintar, fer anar les estisores no vol ser menys i mostra moltes ganes d’aprendre. El seu número preferit és el tres i el quatre. Aquests els usa per tot, el tres, el cotxe, el pi-pi del tren, la grua i pica manetes quan se’n surt, aquest és el motor central del seu aprenentatge, jugar i ser feliç.
 
La Judit llegeix un minuet nou, és molt difícil perquè les dues mans tenen moviments contraris, i el compàs tres per quatre no és tan natural com el binari. La Sara s’engresca amb la mecanografia, ja ha passat de nivell i comença a pujar i baixar dits al teclat de l’ordinador, ja sap escriure sara i està molt contenta.

 
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"tres... tres... tres!"
Jajaja! It's a start! :)
Glad to hear Judit's piano is improving and looking forward to getting emails from Sara! Jajaja!
-Hannah x

Jordi&Maria ha dit...

Hi Hannah! Yes, it´s a start! Still he is far away from formal learning, he prefers playing and playing... he is just a two years old boy... Thank you!