diumenge, 23 de desembre del 2012

Preparant les festes

Aquests dies de Nadal fa caliu tenir la llar de foc encesa. Mirar el foc és com mirar un cel estelat, no cansa i l’escalfor és un reclam perquè tots acabem asseguts al voltant del foc embadalits. El tió embolcallat amb una manta descansa vora el foc, apunt per començar la festa. I per poder mantenir el foc encès tot el dia cal molta llenya i sobretot moltes pinyes i branquillons.
Als boscos d´aquí als voltants hi ha pinyes. Són gegants, ideal també per pintar-les i adornar la taula de Nadal. La Sara, la Judit i en Jordi n’han omplert una cistella plena.
Al vespre hem preparat els canalons per Sant Esteve, i n’han volgut menjar un plat per provar-los, no fos cas que no fossin bons i quedéssim malament amb la família. Els han menjat en un tres i no res. Fa gracia observar com en Jordi vol ajudar malgrat té poca traça i més aviat desfà que fa. Ens cal tenir paciència a tots, ja n’aprendrà observant les dues mestres que te.
 

Abans que marxés la Natalie a passar el Nadal amb la seva família van fer una gymkama molt original, val a dir que en Jordi, la Sara i la Judit s´ho van passar genial, quina despedida!