diumenge, 4 de desembre del 2011

Males herbes

El pitjor enemic de l´hort i les verdures són les males herbes, i de tant en tant ens hem d´entretenir a arreglar-ho perquè sinó les verdures no creixen prou bé. La Sara i la Judit ens ajudaven i el bebé traginava amunt i avall una mica enfadat perquè no entenia el joc, ésclar encara no sap discernir una herba d´una fulla d´enciam! (s´ha de dir que el papa és qui més ha pringat amb això de treure herbes, je jee...)
Després hem anat a la muntanya a buscar moltes pinyes per encendre el foc i l´estufa de llenya, és imprescindible tenir pinyes i branquillons. N´hem replegat moltes bosses grans i els boletaires ens miraven de lluny pensant-se que replegàvem bolets fins i tot un ha vingut intrigat a preguntar, si que en trobeu vosaltres i llavors li hem dit que eren pinyes i ha dit AAAHHHH!!
A la tarda hem decorat el despatx amb l´abret i les llums de nadal, perquè ara ja comença a ser hora i tots els carrers ja estan amb les llums enceses i les nenes han disfrutat posant boles i estrelles per tot arreu... que màgic el Nadal anaven dient exaltades!