dimarts, 15 de novembre del 2011

Carta a l´Avia

Avui les nenes han tingut una gran idea, troben a faltar molt a l´avia que està de viatge visitant a la tieta que viu molt lluny, i com que ja fa unes setmanes que va marxar i encara no tornarà fins d´aquí a un parell de setmanes més han decidit escriure una carta per explicar-li totes les notícies d´última hora. I és que n´hi ha per escriure un llibre, des que ens hem traslladat no hem parat de fer coses, com per exemple fer forats per tot el jardí en búsqueda i captura de la fosa sèptica, malgrat després de tres dies de cubes, rates, càmares i tota mena de dispositius han acabat amb la frustació que potser no n´hi ha de fosa, i que en aquella època es feia així i aixà... explicacions que no ens han acabat de convèncer però mentres no tornin a venir els embussos i les "males olors" deixarem el tema aquí... Tret dels embussos, les filtracions, les goteres i les obres, la nostra nova vida és tranquila i l´adaptació un èxit.
Demà enviarem la carta per correu perquè ben aviat la rebi l´avia, una abraçada avia, fins aviat!







2 comentaris:

Arrels de Llum ha dit...

Ohh quants canvis!!! I quin hort més gran... l´'unica cosa que no us envejo són les obres!!! jeje però us envio molts ánims des d'aquí perquè acabin ràpid i tot surti rodat!

Això de la fossa, quin misteri! Si n'heu de fer una potser us interessa mirar-vos els wc secs, són ecològics, s'utilitzen els residus per abonar arbres (l'hort no!!!) i no cal tenir clavegueram o fossa sèptica!

Quina monada de gossets :) que disfruteu molt d'aquesta nova etapa i quin gust veure els nens vivint en un espai així, MOLTA SORT!!

petons

Unknown ha dit...

Quines cartes més boniques! L'àvia es posarà ben contenta quan les rebi!!!!
Vaja feinada cercant la fosa!