dijous, 25 d’agost del 2011

Coca de sucre i croquetes

La coca de sucre té molt èxit. En fas una de gran i en questió de mitja hora no en queda res. Es fa amb massa de briox, és esponjosa i es posa sucre per damunt, generosament si ets gormant com nosaltres. A més a més hi hem afegit fruita confitada que ens va sobrar de Sant Joan. La llàstima és que no sé si en quedarà per la familia francesa quan tornin perquè ja casi no n´hi ha. També hem fet croquetes de peix per sopar de tapes aquesta nit i compartir la nostra cultura amb els convidats. Farem patates braves, sipia a la planxa, musclos amb salsa picant, calamars a la romana... mmmm quina gana!
Avui la Judit ha començat el seu Dari. Està molt il.lusionada en el projecte i és una bona eina per treballar la lecto-escriptura i cal.ligrafia.
També hem llegit els llibres de la Zoe, són llibres que recomano perquè tenen valors com la paciencia, la generositat, la prudencia, la moderació, la valentia i un llarg etcétera... La Sara ha volgut llegir-los també encara que són amb lletra d´imprempta però crec que està més que preparada per començar a llegir de debó i oblidar-nos dels quadernets avorrits de Salvatella.



3 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina bona pinta de coca! Molt guapo i molt, molt ben escrit (la lletra lligada els costa més) el diari de la Judit! Gràcies per recomanar contes didàctics i interessants! Bon Profit!

Alba Arroyo ha dit...

Fa setmanes que em llegeixo el vostre blog! Sóc estudiant de magisteri infantil i m'agrada la vostra manera d'aprendre! Us he deixat un premi al meu blog!

Maria i Jordi ha dit...

Sí Lídia la lletra lligada costa més però per poder anar ràpid escrivint la trobo imprescindible.
Gràcies pel premi Alba, ja he mirat el teu blog, té bona pinta :-)