diumenge, 5 de juny del 2011

L´eruga "cuca"

Després de molts i molts dies buscant una eruga, per fí n´hem trobat una. Les nenes l´han batejat deseguida. És diu cuca, l´eruga cuca. És de color gris amb ratlles grogues i té el cap vermell. Una autèntica monada, però no sabem el nom ni quina papallona sortirà si es que no se´ns mort abans.  Li hem donat molt enciam i la cuca està explorant la seva nova casa. Quan es converteixi en papallona la deixarem lliure perquè pugui volar. Us deixo una foto i un vídeo.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que divertit deuen aprendre les teves nenes!! Perquè no ens expliques tots els materials que feu servir? Segur que et surtirà una entrada molt interessant!

Anònim ha dit...

Els materials que fem servir són els que surten, depèn del que fem, més acadèmics com contes, llibres de lectura i d´altres més pràctics com la fregona i l´aspiradora quan toca neteja. L´escola a casa no vol dir que siguem una "escola" en el sentit tradicional. És un aprenentatge integral, global, de les habilitats, coneixements i valors que necessiten els nostres fills per poder desenvoldres en el món. No hi ha una programació fixa, és la vida mateixa que ensenya, és el propi nen/a el/la mestre/a amb l´ajuda dels pares.